Sunday, August 28, 2011

Kesä tuli, kesä meni

Ihan ikuisuus siitä, kun olen viimeksi päivittänyt! Hyvänä syynä voidaan pitää sitä, että olen neulonut ja virkannut urakalla, KYH-juttuihin liittyen. Kesäyön hullutus ei mennyt ihan putkeen, mutta ei kyllä harmittanutkaan; siitä on aikaa kun olen saanut niin ahkerasti valmista yhtä lyhyessä ajassa! Loppujen lopuksi KYH-projekteista sain aloitettua aikataulun puitteissa kaikki, mutta valmiiksi vain reilun kolmasosan. Noin toinen kolmasosa on tullut elokuun aikana valmiiksi, ja loput vielä odottavat valmistumistaan. Silti, yllättävän hyvää tahtia nuo keskeneräisetkin näyttävät etenevän, vaikka mitään varsinaista takarajaa ei (enää) olekaan. Ehkä se pitää mielenkiintoa yllä, että keskeneräistä työtä voi vaihdella huivista sukkiin ja edelleen pipoon jos johonkin tylsistyy. Ja onhan se aina kiva saada asiota valmiiksi, siitä pitää KYH-projektien suhteellisen rajallinen koko ja määrä huolen.

Tässä vähän kuvagalleriaa kesän varrelta:














Kuten näkyy, niin on siellä ihan valmiitakin juttuja joukossa. Tarkempia speksejä KYH projekteista löytyy Ravelryn KYH-välilehdeltä. Ensi kerralla laajemmin kesäfiiliksiä, tämä oli vähän tällainen KYH-välipala. ;)


It's been a while, I know! I have a good reason, though; I've actually spent the summer knitting and crocheting instead of sitting inside by my computer. I never really made it to the finish line in Summer nights' madness, but I passed my expectations and for that I'm happy. I still have projects to finish, but for the most part I've finished lots and lots of projects too! Next time I'll try to remember some summer pics too, I did after all do something else than knit too. ;)