Sunday, October 17, 2010

Tänään se alkaa!

So You Think You Can Knit -showosuus siis!

Kuten edellisestä postauksesta näkyy, kovasti on Quick-Steppiä harjoiteltu ja elämäni ensimmäinen sukkapari on valmis!


Koska lähtötilanne on näinkin vaatimaton, en ajatellut alkaa sen suuremmin sooloilemaan, vaan tavoitteena on saada sukkapari tai kaksi aikaiseksi jouluun mennessä. Todennäköisesti mallineuleen harjoittelu venyy vielä show-viikoille, mutta eiköhän tästä vielä jotain valmista jossain vaiheessa synny.

Ja koska kuitenkin kilpailusta on kyse, täytyy tietenkin välineet olla kilpaurheilutasoa. Sen takia lankavalintoihinkin on panostettu, ja kuten alla olevassa kuvassa näkyy, on paljon ihania sukkalankoja hypistelty ihan vain tätä haastetta varten. Vihreästä WM Pestosta tulee näillä näkymin mallineule-kämmekäät itselleni, varsinainen kilpailutyö tulee olemaan äidille sukat (malli jääköön vielä arvoitukseksi!) Merlot Twinistä, ja jos ei pudota heti alkumetreillä vaan yleisön kannustus ja jalat jaksaa vielä loppuun saakka, on kannustuksena siellä ihan itselle ihQsukat Norosta.


Puikkoja en ole vielä ehtinyt hioa kisakuntoon, sillä tällä hetkellä ne odottelevat vielä kaupassa ostajaansa. Lanka- ja mallivalinnat ovat hiljalleen taivuttaneet tämänkin neulojan siihen lopputulemaan, että SYTYCK-sukat tullaan tekemään pienillä puikoilla. Koska omissa puikkokokoelmissa pieniä puikkoja ei juurikaan ole (pienimmät on tällä hetkellä 3,5 mm), täytyy kaupasta käydä hakemassa ainakin 3 mm ellei 2,5 mm:n puikot... Aika hurjaa!

Innolla odottaen shown alkamista!

No comments:

Post a Comment