Sunday, May 29, 2011

Hullulla halvat huvit...

Hullu kun on niin hulluja harrastaa, tai siltä ainakin on tuntunut viime aikoina. :D

Rukin kanssa puuhailessa niin kotona kuin vierasilla on tullut vännettyä kuitua kierteelle vaikka erinäisten ongelmien takia se ei aina ole ollut mitenkään yksinkertaista. Mutta kun ei malta olla tekemättäkään!

Muita hullutuksia viime aikoina on ollut syventyvä suhteeni sukkien neulomiseen. Sain hädintuskin työllä ja tuskalla neulotut raidalliset ilmastosukat pois puikoilta eilen illalla, kun pakko oli aloittaa uudet, ihanat, kuviolliset sukat ihan vaan itselle. Lankana on Äiti-Puffan värjäämää sukkalankaa värissä Sinilintu, ihanaa sini-violettia semisolidia, ihan mun väristä. Kuvaa saatte sitten kun olen kotona kameran kanssa yhtä aikaa, viime päivät on menneet matkustellessa.

Viimeisimpänä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä hullutuksena on tietenkin em. Äiti-Puffan jo joitain vuosia sitten ideoima KesäYön Hullutus, tuttavallisemmin KYH. Tavoitteena Hullutuksessa on aloittaa joka päivä kesäkuussa juhannuspäivään asti uusi kokonainen projekti, ja saada kaikki nämä päätökseen heinäkuun loppuun mennessä. Tänä vuonna on siis 25 projektia kahdelle kuukaudelle. Hullua, eikö? Aion joka tapauksessa osallistua, ja olenpa kyllä hämmentävän innostunut tästä. Saa nähdä mitä tästäkin tulee vai tuleeko mitään. KYH-raportteja on kuitenkin tiedossa täälläkin, joten varautukaa.

Tässä vielä kuva ihanasta kahelivaihtopaketista jonka sain iniehiltä Kuopiosta jo aiemmin keväällä. Paketissa oli siis KnitPicksin Shadow-lankaa kolme vyyhtiä, sekä Cascaden HeritageSilkiä yksi ihana violetti vyyhti. Lisäksi paketissa oli karkkipussi ja lupaus ohjeesta Ravelryn wish-listiltä. Sainkin yhden sijasta kaksi, ihania molemmat. Kiitos inieh! <3
I'm officially crazy. Besides raging spinning fever, I'm also knitting socks like mad. Slowly though, but very surely. And then there's Summer Nights' Madness (KYH), a knit-along-thing in which all participants are supposed to cast-on (or crochet) 25 projects by Midsummer and then cast them off by the end on July. That's just crazy! And I'm in, of course (and very excited about this too). 


Earlier this spring I participated in swaps at the Kahelit Ravelry group, and here's a picture of one the packages I got, from inieh. With KnitPicks Shadow and Cascade HeritageSilk and candy, I'm definitely loving it. Thank you, inieh! :D

No comments:

Post a Comment