Thursday, November 17, 2011

Välipala

Olin ns. "kirjojen välissä" joten nappasin itselleni lähikaupasta jotain iltalukemista. Käsityö- tai naistenlehtien sijaan useimmiten käsi tuntuu osuvan sisustuslehtiin, sillä ne tyydyttää visuaalisuuden ja värien tarvetta paljon paremmin kuin muut helposti saatavilla olevat lehdet. Vaikka tykkäänkin haastatteluista ja hyvin kirjoitetuista artikkeleista, luen mielummin tarinat kirjoina, mattaiselta paperilta, pienessä muodossa (eli siis pokkareina). Sen sijaan aikakauslehtien suuret, räikeät sivut ilahduttavat visuaalista silmaa ja sisäistä lasta, etenkin kun sisutuslehdissä asioille on jätetty tilaa hengittää. (Kiitos tästä taittajille, Art Designereille ja muille asiasta vastuussa oleville!) 

Tällä kertaa nappasin mukaani uusimman Dekon (11/11), jonka kannessa koreili IHANAN paksut puikot ja lanka, suloinen tyttö neuleihin kiedottuina ja taustalla tilkkupeittoja kuin suoraan mummulan kammarista. <3

Lisäksi lehdessä näytti olevan ideoita joululahjoihin (myös muita kuin neulejuttuja), helppoja ja silti ilahduttavan raikkaita ideoita joulunajan koristeisiin ja pikkumuistamisiin. Tykkään!I was "between books" so I grabbed a Deko (aka. Scandinavian Deko) so I would have something to read before going to bed. This one attracted me especially because it was all about making things yourself, enjoying yarn and fibers, playing around with different crafts and there's also a lot of ideas for Christmas. Me likes! 

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Kiitos lehtivinkistä, numero vaikuttaa kiinnostavalta ^.^

    ReplyDelete
  3. Kiitos kommentista! Itseasiassa huomasin tänään ärrällä(?), että jos ostaa uusimman Dekon, saa tämän edelliskertaisen lehden siinä mukana! :)

    ReplyDelete