Tuesday, March 15, 2011

Rakkautta keväässä

Luin jostain joskus kerran, että ihmisillä on erilaisia tapoja osoittaa rakkauttaan, ja erilaiset tavat ovat suurin syy siihen, miksi parisuhteissa ja muissakin ihmissuhteissa välillä tuntuu, että toinen ei välitä, ei vaan ymmärrä. Joku osoittaa rakkauttaan puheilla, toinen arkipäivän teoilla, kolmas pienillä päivää piristävillä lahjoilla. Kukaan ei varmaan ylläty jos kerron, että itsestäni Maailman Parhautta on antaa ja saada. Tämä kevät on totisesti muuttunut huomattavasti paremmaksi erinäisillä muistamisilla.

Tämä paketti kotiutui Belgiasta, täysin yllätyksekseni.

Vernat ovat Äiti-Puffan värjäämää Mohair-Sukka-Puffaa, jonka sain kunnian nimetä. 
Ihana väri, ihanaa lankaa, ihana ystävä. 

Koukuttajan kontribuutio "Kaheleiden rakkauteen". <3 sinnekin.

Viime aikoina en juuri ole ehtinyt neulomaan, aikaa vie opinnot ja etenkin proseminaarityö, josta toivottavasti kuoriutuu tulevaisuudessa myös kandi...


People have showered me with love in the form of yarn and mail and friendship. Especially the last is more precious than gold to me, and to show it off I'm planning a project using a bit of help from my knitting/crocheting friends. Other than that, my time has mostly been eaten up by my senior thesis for my bachelor's degree. Interesting stuff, I tell you.

No comments:

Post a Comment