Monday, January 7, 2013

Pipoja pienille

Joskus ööö... viime talvena ehkä oli mediassa ja ravelryssä ja kaikkialla kampana pienten vastasyntyneiden kokoisten vauvan pipojen keräämiseksi luovutettavaksi vastasyntyneille vauvoille. Vauvan asioitahan on aina ihana neuloa, vauvat on söpöjä ja tekeleet pieniä ja valmista tulee suurinpiirtein minuutissa, etenkin jos tarpeeksi isoilla puikoilla tekee. Tempaisin sitten muutamana iltana pipoja puikoille (muistaakseni 4,5 mm) ihan urakalla, lankana aina niin ihana Ricon Essentials Merino Arania, jotka olin muistaakseni ihan tätä varten ostanut Villavyyhdistä (tietysti!).

Tässä vähän kuvagalleriaa.


Ravelry: Chevron Hat

(No project at Ravelry / Ei omaa projektia Ravelryssä)

Joo-o. Mitäs näistä kuvista nyt sitten oikein sanoisi, muuta kuin voin vaan pyytää anteeksi, että silmänne varmaan just kuolivat pois. Kuvathan on siis otettu iPadilla kesken neulemiittia, kun sain vihdoin kuriirin pipoille. Eipä siinä mitään, kuva se on huonokin kuva. Pakko oli vielä heittää käsittelykerroksia miljoona plus yksi, koska alkuperäisissä ei näkynyt muuta kuin jotain epämääräistä harmaata massaa, uskokaa tai älkää. :D

Tässä siis yksi ja ehkä keskeisin syy Puutavillaan viime aikaiselle radiohiljaisuudelle: kadotin kameran akun laturin joskus syksyllä ja nyt ei oteta sitten kuvia ennen kuin laturi taas suvaitsee tulla löydetyksi. Toiste en taida iPadia kuvaamiseen käyttää, ei millään pahalla sitä armasta laitetta kohtaan, mutta ei siitä kyllä kuvaamiseen ole (paitsi ehkä joissain tilanteissa Instagrammilla).

I knit some baby hats and took some godawful photos of them with my iPad. I've lost my camera charger, so we'll see when I'll be posting next time. There's a limit even to my tolerance of awful photos. 

No comments:

Post a Comment