Thursday, September 23, 2010

Ihania yllätyksiä

Sain postia tänään. Ihanat ihmiset saavat hyvälle tuulelle, kun jaksavat muistaa melkein ventovieraitakin jakamalla omastaan.


Sain Pinjalinnealta 8 millin 100 senttiset pyöröt peittoasian neulomiseen. Peittoasiassa on mohairia ja lenkkialpakkaa, joten isoa ja pörröistä jälkeä tulee. Sen neulomiseet tarvitaan tämmöiset isommat halot, joita itselläni ei tietenkään ollut. Mutta nytpä on! Saan kuulemma pitää pyöröt ihan itselläni.

Tarkkasilmäisemmät näkevät kuvassa pyöröjen lisäksi myös jotain muuta...

Silmukkamerkkejä! Ihanan syksyisissä väreissä ja vielä sopivat isompiinkin puikkoihin. 

Näiden lisäksi eteisen matolla odotti myös toinen pieni paketti, jonka olin kyllä ihan itse tilannut, mutta sittemmin kokonaan unohtanut...Tästä kirjasta tulee melkein varmasti neulottua ainakin Shettis ja ehkä myös pari muutakin huivia. Kumma kyllä, äiti ja sisko ovat viime aikoina ihastuneet myös ponchoihin(!), joten voi olla, että joku sellainenkin päätyy puikoille jossain vaiheessa sitten joskus.


I got some lovely surprises in the mail today; a pair of 8mm cable needles from Pinjalinnea, as well as four stitch markers that definitely bring the ongoing fall and yellowing leaves to mind. Beautiful! I'm so grateful. I also got a new pattern book I had ordered (and then promptly forgotten all about). There're some interesting shawls and a poncho or two I really want to try...

1 comment:

  1. Aikamoiset halot olet saanut. Mun mielestä jo 4 mm puikot tuntuvat paksuilta ja vaativat totuttelua. Tsemppiä peittojuttusen neulomiseen!

    ReplyDelete