Friday, September 17, 2010

Vieraita ulkoavaruudesta

Ihanaisessa Ravelryn Kahelit syhmässä on viime aikoina syntynyt erilaisia KALeja (Knit-ALongeja) kuin sieniä sateilla. Paitsi syyslämmin, Haruni ja pitsineule-KALiin, olen osallistunut/osallistumassa myös UFOista FOiksi repäisyyn, jossa tarkoituksena on siis saattaa valmiiksi laatikonpohjille hautautuneita projekteja (UnFinished Objects).

Tässä toistaiseksi valmistuneet projektit, ei näitä ole haudotukaan kuin sellaiset reilu yhdeksän kuukautta. :DTästä projektista voi sanoa vaan, että onpahan valmis. Myös oman neulekäsialan muuttumisen huomaaminen oli varsin valaisevaa, mistäköhän ne pari silmukkaa sinne tiheyteen per 10cm on ilmestyneet? :D

Mitered Hanging Towel random puuvillasta:Tätä oli ihanan helppo neuloa ja tykkään mallista. Napin ompelu sen sijaan vei *köhköh* jonkin aikaa... Ja jäi se vähän pieneksikin, seuraavasta teen isomman. :)


Nyt voinkin sitten hyvällä omatunnolla aloittaa muutaman uuden projektin... Vai?


Kahelit-group at Ravelry started a KAL in order to collectively turn some UFOs into FOs and here's my contribution so far, a pair of pretty ugly fingerless mittens and one slightly too small kitchen towel. Oh well, at least they're done now and I can cast-on some new projects, right?

No comments:

Post a Comment